Skip to main content

Featured

LATIF MAULAN ARTS YOUTUBE CHANNEL, PELUKIS MALAYSIA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang terserempak dalam website ini, jika anda ada memasuki youtube, jangan lupa untuk SUBSCRIBE channel saya di sana dan jangan lupa tekan butang loceng untuk mendapatkan notifikasi. Sokongan dan langganan anda dalam channel youtube saya adalah percuma dan sangat saya hargainya,  https://www.youtube.com/LatifMaulanArts
Hi, if you have an account in youtube, please do hit the subscribe button and the notification bell, Im really appreciated it. Your support and subscribe is very meaningfull to me to grow my channel to be better. See you in my channel https://www.youtube.com/LatifMaulanArts
Thank You very much
Latif Maulan 


Charcoal Eye 2008


Charcoal On Paper, A4

Comments

  1. Salam saudara...
    Terpegun sekejap tengok mate tu..memikirkan kekuasan Allah menganugerahkan saudara bakat yang sebegitu rupe..rasenya kalau gune charcoal tu nampak lagi idup, real

    ReplyDelete
  2. errr....im speechless...hebatttt...

    lukis gmbr I lah....amacam? he3..tp bg FOC la...

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Happy birthday to Latif Maulan..
    I SMS you both numbers but not available gi mana? oversea ke? anyway keep up a great work...

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum

    Selamat berhari raya 'Idul Adha

    ReplyDelete
  5. cayalah...
    walaupun juz pakai charcoal, da nampak real...
    blom lagik masuk color yang berlayer layer tue, gerenti mata tue melilau nak tengok tuan dier...
    gud job...

    ReplyDelete
  6. mata panca indera yang amat istimewa...dengan mata kita dapar melihat segenap suka dan duka dalam hidup ni... mata juga lah yang merakan segala2nyer....sebab itu bagi ak mata sesuatu yang amat istimewa dan setiap kali ak melukis figura or potrait aku cuba untuk melukis mata dengan sebaik mungkin...kerana dari mata lah juga ak belajar melihat dunia dan menyelami alam seni ini...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts